Menu Close

Wie ben ik?

Wie ben ik?

René van Diest

Ik ben vanaf 1988 werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg, in die tijd heb ik binnen verschillende sectoren van de GGZ gewerkt zoals:

De Koninklijke Landmacht (individuele hulpverlening)

RIAGG in Hilversum (ambulante GGZ)

Novadic Kentron (klinische verslavingszorg)

HSK Breda (werkgerelateerde psychische hulpverlening)

PAAZ afdeling van het Amphia Ziekenhuis in Breda (ziekenhuispsychiatrie)

In 2003 ben ik met mijn eigen praktijk begonnen. Intussen bied ik enkel nog behandeling aan in het kader van Specialistische GGZ. Mijn werkwijze bestaat primair uit cognitieve gedragstherapie eventueel gecombineerd met EMDR (Eye Movement Desentisization and Reprocessing).

Ik ben BIG-geregistreerd als psychotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog en klinisch psycholoog. Ik ben Cognitief Gedragstherapeut VGcT en Supervisor VGcT. Bij de Nederlandse EMDR vereniging sta ik geregistreerd als EMDR Europe Practitioner en EMDR Supervisor.  Tevens ben ik in opleiding tot EMDR Europe trainer.

Ik ben lid van de LVVP, de Landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten. Elke 5 jaar vindt een praktijkvisitatie plaats door de LVVP waarin wordt nagegaan of de praktijkvoering en de behandelaar nog voldoet aan de wettelijke en professionele eisen die aan ons vak en beroepsuitoefening worden gesteld. Mijn 
visitatiecertificaat kunt u vinden door op het logo onderaan de pagina te klikken of door HIER te klikken.