Menu Close

EMDR supervisie

EMDR Supervisie

Collega’s die in opleiding zijn voor EMDR therapeut via door de Vereniging EMDR Nederland (VEN) geaccrediteerde cursussen kunnen bij mij terecht voor supervisie.

Er is een supervisietraject dat leidt tot de deelname aan de EMDR vervolgcursus, hiervoor is een afgeronde VEN geaccrediteerde Basisopleiding EMDR vereist.

Na succesvol afronden van de vervolgtraining kunt u terecht voor supervisie die is vereist voor het behalen van het EMDR Europe Practitionerschap

Als supervisor span ik mij in om collega’s te enthousiasmeren voor het degelijk toepassen van EMDR in hun dagelijkse praktijk vanuit kennis over en begrip van wat EMDR inhoudt. Ik moedig supervisanten aan met hun vragen en twijfels te komen en vooral ook hun materiaal te tonen en bespreken waar zij in vastgelopen zijn. 

Ik doe de supervisie doorgaans in de avonduren en werk, net als vrijwel alle EMDR supervisoren, met dubbele sessies (dus 2 x 45 minuten). 

Kosten voor een dubbele sessie (90 minuten) bedragen vanaf 1-4-2021 €200,-. 

Voorafgaand aan de supervisie vraag ik de supervisant om te tekenen voor akkoord voor de betalingsvoorwaarden.

Supervisanten kunnen gebruik maken van de pagina “Downloads voor training/supervisie” op deze website. Zij krijgen bij aanvang het wachtwoord waarmee zij toegang krijgen tot deze pagina.