Menu Close

Eerste afspraak

Eerste afspraak

Ik verzoek u bij uw eerste afspraak de volgende zaken mee te brengen:

o Een zo ver mogelijk ingevulde biografische vragenlijst waarin u naast uw NAW – en verzekeringsgegevens een aantal klachtgerichte vragen aantreft. U kunt deze vragenlijst downloaden en uitprinten door op onderstaande knop te klikken

o Een door u ondertekend exemplaar van mijn betalingsvoorswaarden. Ook deze kunt u downloaden/uitprinten door op onderstaande knop te drukken

o Een door u ondertekend exemplaar van mijn behandelovereenkomst. Ook deze kunt u downloaden/uitprinten door op onderstaande knop te drukken.

o Een verwijzing van uw huisarts of andere arts indien u in aanmerking wilt komen voor een vergoeding door uw ziektekostenverzekering.

Zonder verwijzing van de huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist kunt u niet in aanmerking komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. In uw en mijn belang kan ik geen vervolgafspraken maken indien u bij de eerste afspraak de verwijzing niet meeneemt. 

 

 

Ten behoeve van de privacy van uzelf en andere cliënten verzoek ik u niet eerder dan 5 minuten voor de afspraak aan te komen bij de praktijk. 

In principe kunt u op de oprit van de praktijk parkeren indien u met de auto komt. Op verzoek van buren vraag ik u niet voor de woning met nummer 244 te parkeren. Wilt u liever buiten de oprit parkeren, dan kunt u dat doen aan de overkant naast de plattegrond voor fietsers. 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,

René van Diest